Sapa Trekking & Homestay

Sapa Trekking & Homestay

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

Các hình khác

Sapa Trekking & Homestay

Nhận xét sản phẩm này

Tình trạng: Còn hàng

7.200.000 ₫
  • Buy 3 for 5.300.000 ₫ each và lưu 27%
  • Buy 7 for 4.100.000 ₫ each và lưu 44%

Xem nhanh

Hanoi - Lao Cai - Sapa - Hanoi
4-day tour with 2-day trek and 2-night homestay
Trekking grade: Moderate

Calculate Shipping Price

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

At an elevation of 1,600 meters, Sapa is a delightful former French hill station situated in the mountainous region of Vietnam's northwest, close to the Chinese border. The region is home to many ethnic minority groups, each wearing traditional and colorful attire. This trip includes a trek through the hills and valleys of the Sapa region, discovering several different minorities along the way. You will experience overnight accommodation in the hospitable villages of Giay and Tay ethnic minorities. The apparent hardships are worth it though as we walk through some of the most spectacular scenery that Vietnam has to offer and experience unique villages culture
Night 1:  Night train to Lao Cai

Transfer from your hotel to Hanoi Railway Station for the night train to Lao Cai. Overnight in AC soft sleeper cabin.

Summary:
Transfer hotel – railway station:  AC vehicle
Accommodation:   Soft sleeper in AC cabin

Day 1:  Transfer to Sapa – Trek to Giang Ta Chai Village

Arrive in Lao Cai around 5.30 am. We will take 1hr bus ride uphill to the beautiful town of Sapa. The ride gives you a glimpse of the stunning vistas and impressive rice terraces. Upon arrival in Sapa Town we have breakfast in local restaurant and prepare for a great trek down to the picturesque valley of Muong Hoa.

You will commence your journey from Sapa by car to Lao Chai village, a Black Hmong ethnic minority village. You will then be able to walk from Lao Chai to Tavan village where the Giay ethnic minority hill tribe lives. After lunch the walk continues through a bamboo forest to Giang Ta Chai, a Red Dao ethnic minority village where we will have unique homestay experience among hill tribe people. Pinic lunch on the way. Dinner and overnight in the local house.

Summary:
Transfer Lao Cai – Sapa: 45 mins
Trekking:   5-hr trek/dirt paths/downhill
Accommodation:  Homestay
Meals:    Breakfast, Lunch, Dinner

Day 2: Trek Giang Ta Chai – Su Pan – Thanh Kim -  Thanh Phu Village

After breakfast, we start the trek through the rice terraces to the village of Su Pan then continue to Thanh Kim for lunch. After lunch time, we will trek along a narrow valley downhill for 2 hour to the Ngoi Bo River, then uphill for 1 hour to Muong Bo Village at the center of Thanh Phu Commune - a village of Tay minority. We will have dinner and stay overnight in a wooden Tay stilt house.

Summary:
Trekking:   7-hr trek/dirt paths/downhill
Accommodation:  Homestay
Meals:    Breakfast, Lunch, Dinner

Day 3: Thanh Phu Village - Sapa

After breakfast, we walk down hill to Thanh phu bridge to take a beautiful drive back to Sapa. Upon arrive in Sapa we take shower and spend the rest of the day exploring Sapa town. 5.30 pm we will be transferred to Lao Cai for the night train back to Hanoi.

Summary:
Trekking:   3 km - Introductory grade ( 1 hours trekking)
Transfer Sapa - railway station:  1-hr
Meals: Breakfast
Accommodation:   Soft sleeper in AC cabin

Day 4: Back to Hanoi

Arrive in Hanoi around 5 am. Tour ends at Hanoi Railway Station.

Note on client safety
We reserve the right to deviate from this itinerary for any reasons, including road and weather conditions, frequency of visits to a village, or for any other factor which may influence client safety

Activities

Hiking

Total Days

4

Group Size

4-10

Activity Level

2

Accommodations

Hotels, 1 nights; Guesthouse, 2 night; Safari lodge, 3 nights.

PRICE (Per person)
Valid to 30th September 2014 

1 person:         US$ 363
2 persons:       US$ 284
3-4 persons:   US$ 254
5-6 persons:   US$ 226
7-8 persons:   US$ 219
From 9 persons: price on request

Inclusion:

•  AC sleeper cabin on train for two ways
•  Transfer  two ways in Sapa
•  Transfer one way in Hanoi
•  English or French speaking guide
•  Meals as indicated in the itinerary
•  Homestay permission
•  First-aid kit
•  Water & Snacks
•  Entrance fees & sightseeing fees

Exclusion:

•  Travel insurance
•  Visa
•  Tips
•  Personal expenses

Note: These prices are subject to change without prior notice.

1) Chúng Tôi chấp nhận Alipay, West Union, TT. tất cả các thẻ tín dụng đều được chấp nhận thông qua thanh toán an toàn xử lý KÝ.

2) Thanh Toán phải được thực hiện trong vòng 3 ngày kể từ ngày đặt hàng.

3) Nếu bạn không thể kiểm tra ngay lập tức sau khi bán đấu giá gần, xin vui lòng chờ một vài phút và thử lại Thanh Toán phải được hoàn thành trong vòng 3 ngày.

1.TRÊN TOÀN THẾ GIỚI VẬN CHUYỂN.(ngoại trừ một số nước và APO/FPO)

2. Orders xử lý kịp thời sau khi xác minh thanh toán.

3. Chúng Tôi chỉ gửi đến địa chỉ để xác nhận. địa chỉ đặt hàng của PHẢI PHÙ HỢP VỚI bạn địa chỉ Vận Chuyển.

4. The hình ảnh thể hiện không phải là các mặt hàng thực tế và cho bạn chỉ tham khảo.

5. SERVICE TRANSIT THỜI GIAN được cung cấp bởi các tàu sân bay và không bao gồm cuối tuần và ngày lễ. thời gian vận chuyển có thể thay đổi, đặc biệt là trong mùa lễ.

6. Nếu bạn có không nhận được lô hàng của bạn trong vòng 30 ngày từ thanh toán, xin vui lòng liên hệ với chúng tôi. chúng tôi sẽ theo dõi các lô hàng và lấy lại cho bạn càng sớm càng tốt với một bài trả lời. mục tiêu của chúng tôi là khách hàng sự hài lòng!

7. Due tình trạng số lượng và thời gian khác nhau, chúng ta sẽ chọn để tàu hàng của bạn từ đầu tiên của chúng tôi kho hàng có sẵn giao hàng nhanh chóng.

1. Bạn có 7 ngày để liên hệ với chúng tôi và 30 ngày để trả lại nó từ ngày nó nhận được. nếu mặt hàng này là của bạn quý vị nhiều hơn 7 ngày, nó được coi là sử dụng và CHÚNG TÔI SẼ KHÔNG PHÁT HÀNH BẠN Một KHOẢN HOÀN LẠI HOẶC THAY THẾ. KHÔNG có NGOẠI LỆ! chi phí vận chuyển là gấu của cả người bán và người mua trong nửa.

2. All hàng sẽ trả về PHẢI CÓ trong bản gốc bao bì và bạn PHẢI CUNG CẤP chúng tôi với vận chuyển số theo dõi, lý do cụ thể cho sự trở lại, và po của bạn #.

3. We sẽ hoàn trả BẠN ĐẦY ĐỦ TIỀN TRÚNG THẦU, sau khi nhận được hàng trong điều kiện ban đầu và đóng gói với tất cả các thành phần và phụ kiện đi kèm, SAU KHI CẢ Người Mua và Bán hủy giao dịch từ aliexpress. HOẶC, bạn có thể chọn để có một sự thay thế.

4. chi phí vận chuyển nếu tất cả các Chúng Tôi sẽ chịu sản phẩm (s) là (là) không như quảng cáo.

1. 12 tháng Nhà Sản Xuất Bảo Hành giới hạn của cho các sản phẩm lỗi (không bao gồm hạng mục bị hư hỏng và/hoặc sử dụng sai sau khi nhận hồ sơ). phụ kiện đi kèm với một 3-month bảo hành.

2. Defective các mặt hàng PHẢI ĐƯỢC báo cáo và trả lại trong vòng thời hạn bảo hành (và trong bao bì gốc, nếu có thể). bạn phải cho chúng tôi những gì khiếm khuyết là và cho chúng tôi số thứ tự của bạn. CHÚNG TÔI KHÔNG SỬA CHỮA HOẶC THAY THẾ CÁC MẶT HÀNG VỚI MỘT BẢO ĐẢM HẾT HẠN. bạn đồng ý với tất cả các chính sách nêu trên khi đặt hàng trên baylenvietnam!

chúng tôi duy trì các tiêu chuẩn cao của sự xuất sắc và phấn đấu 100% khách hàng sự hài lòng! thông tin phản hồi là rất quan trọng Chúng Tôi yêu cầu bạn liên hệ với chúng tôi ngay lập tức TRƯỚC KHI bạn cung cấp cho chúng tôi trung lập hoặc tiêu cực thông tin phản hồi, vì vậyrằng chúng tôi có thể thỏa đáng địa chỉ ngại của bạn.nó là không thể giải vấn đề nếu chúng ta không biết về họ!


>Hướng dẫn thanh toán

>Hướng dẫn vận chuyển

Thời gian nhận được hàng sau khi đặt hàng & xác nhận thanh toán :

Hà Nội                                     :  4-5 giờ ( giờ làm việc ) *

Các tỉnh thành phố khác    :  trung bình 48 giờ ( giờ làm việc ) * 

+Địa chỉ của chúng tôi

234 Le Trong Tan, p Khương Liệt, q Thanh Xuân - Hanoi

+Cách chọn balo leo núi hiệu quả

+Cách chọn mua túi ngủ

Save

Save

Save

Save

Save

Save